4Flow massage

              PUUR ONTSPANNEN       VOORKOM EN VERHELP KLACHTEN

Spanning in je spieren of wil je dit voorkomen?
Een massage doet wonderen...

Ik ben Antoinette Teurlings en op deze website kun je alle informatie vinden over mijn massagepraktijk in Zeist. Ik ben heel blij en trots dat ik dit vanaf 2017 kan aanbieden naast mijn praktijk voor Life Coaching. Zo ben ik stap voor stap invulling aan het geven aan een plek waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om je lekker in je vel te voelen.

Ben je op zoek naar een massagetherapeut in Zeist? Kinderen vanaf circa 9 jaar en dames kunnen bij mij terecht voor lichaamsmassages die afgestemd worden op dat wat jij nodig hebt op dat moment. Dat kan zijn voor ontspanning, goede zorg voor je lichaam, aanvulling op therapieën of als je lichamelijke klachten hebt waar geen arts aan te pas hoeft te komen.

Mijn doel is dat jij kunt ontspannen en de massage krijgt die bij jou past. In mijn sfeervolle massagepraktijk in Zeist zorg ik voor een gemoedelijke, rustige atmosfeer waarin je je welkom voelt. De verwarmde massagetafel en heerlijke geuren van oliën maken dit compleet.

Ik hoop je daar te ontmoeten. Kom je het ervaren?

Hartelijke groet,
Antoinette Teurlings


Het effect van een lichaamsmassage: 

Zorgt voor snellere afvoer van afvalstoffen, een betere bloedcirculatie, bevordert je stofwisseling, draagt bij aan de vermindering van stress en kan heel effectief zijn bij somberheid of depressie. Lees hierover verder in het artikel hieronder.

 

 

 

 
massage zeist - ontspanningsmassage - rugklachten - schouderklachten - nekklachten - cupping - sportmassage - stevige deep tissue massage - massage in zeist